Sayfalar

Gabriella Sfenzi De Feo Kimdir?


Muhteşem Yüzyıl’ın 20 Şubat 2012 akşamı yayınlanan yeni bölümünde Manisa Sarayı’na Mahidevran Sultan ve Şehzade Mustafa’dan uğradığı haksızlık sonucu yardım istemeye gelen Gabriella Sfenzi De Feo’nun kim olduğuna dair ve sarayda akıbetinin ne olacağı ile ilgili meraklı sorular kafamızda şimdiden yer oluşturdu. Peki kimdir Gabriella Sfenzi De Feo? Saraya gelmesinin asıl amacı nedir? Şehzade Mustafa ile aralarında bir aşk mı başlayacak? Hepsinin ve daha fazlasının yanıtını sizlerle paylaşıyoruz.



Gabriella Sfenzi De Feo, Cenevizli, soylu ve zengin bir aileden gelmekte olup, kocasının ölümünden sonra tüm işlevi devrelmış, üzeinde büyük bir bulunan Ceneviz’in zenginlerindendir. Kocası Poalo’nın kendinden yirmi yaş büyük olması, (Gabriella evlendiği sırada henüz 17 yaşında idi) aralarında mesafeli bir ilişki vuku bulmasına sebep olmuştur. Genç olmasından dolayı eğlenceli ve çoşkun bir ruha sahip olan Gabriella Sfenzi De Feo’ya ne yazık ki kocası ayak uyduramıyor ve uydurmak istemiyordu.



Gabriella Sfenzi De Feo’nın Paolo’dan bir oğlu vardır. Ancak ne yazık ki oğlu henüz 9 aylık iken Gabriella Sfenzi De Feo kocası Paolo’yu kaybetmiştir. Gabriella Sfenzi De Feo’nın oğlunun ismi Benito’dur.  Gabriella Sfenzi De Feo’nın uğramış olduğu bir haksızlık sonucunda geldiği Manisa sarayında Şehzade Mustafa ile aralarında bir elektrik oluşur. 


Gabriella Sfenzi De Feo ile Şehazade Mustafa arasında bir aşk yaşanmıştır. Çok akıllı, zeki ve güzel olan bu kadın, edebiyattan ve şiirden büyük hoşnut duyar. Aynı zamanda ticaret ile de arası iyi olan Gabriella Sfenzi De Feo’nun bu özelliği Şehzade’yi çok etkiler. Sürekli seyehat halinde olan Gabriella Sfenzi De Feo Manisa’da iken oğlu Benito 11 yaşındadır.

Peki Şehzade Mustafa ile Sinyore Gabriella arasında ki bu aşk Şehzade Mustafa’nın validesi Mahidevran Sultan’ı hoşnut edecek mi? Şehzade Mustafa ile Gabriella aşkı ne kadar sürecek? Bu aşk nelere yol açacak? Hepsini dizinin yeni bölümlerinde izleyeceğiz.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. Moda Mekanım - Tüm Hakları Saklıdır