Sayfalar

Gabriella Sfenzi De Feo'yu Kim Oynuyor?

Ekranların fenomen dizisi Muhteşem Yüzyıl'ın 87. bölümünde Gabriella Sfenzi De Feo isimli Cenevizli, soylu, zeki ve zengin bir kadın Manisa sarayına gelmiş, uğradığı haksızlıktan dolayı Mahidevran Sultan ve Şehzade Mustafa'dan yardım almak istemişti.  Cenevizli Gabriella Sfenzi De Feo'yu kimin oynadığını merak edenlere adına söyleyelim, Gabriella Sfenzi De Feo karakterine hayat veren bu güzel oyuncu son dönemlerde adını Mehmet Ali Erbil'le yaşadığı aşkla duyurmuş Ayşe Özdemir'dir.


Ayşe Özdemir, 2010 yılında düzenlenen bir yarışmada güzelliği ile jüriyi büyülemiş ve 2010 Brüksel Güzellik Kraliçesi seçilmiştir. Şimdilerde 20 yaşında olan bu kadın, Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrasunda kısa bir süreliğine bulunmaktadır. Muhteşem Yüzyıl dizisiyle 7 bölüm anlaşan Ayşe Özdemir, aynı zamanda Gabriella Sfenzi De Feo olarak Mahidevran Sultan ve Sultan Süleyman'ın oğlu Şehzade Mustafa ile aşk yaşayacaktır.


Ayşe Özdemir daha  önce Feberbahçeli futbolcu Önder Turacı ile evliydi. Turacı ile tanıştıktan bir hafta sonra evlenmiş ve “Önder bana dayak attı, psikoloji baskı yapıp beni sürekli tehdit ediyor" diye bir açıklama yaparak olaylı bir şekilde ayrılmışlardı.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. Moda Mekanım - Tüm Hakları Saklıdır