Sayfalar

Kırmızı Halı Kıyafetleri 2013

Kırmızı halı üzerinde güzellikleri ile boy gösteren yabancı ünlü kadınların giymiş oldukları birbirinden şık ve gösterişli kırmızı halı kıyafetlerini meraklıları için paylaşıyoruz. Özel bir gece davetine katılmak istiyorsanız, sizlerde ünlülerin kırmızı halı elbise modellerinden fikir alarak seçim yapabilir ya da bu elbiselere benzer elbiseler diktirebilirsiniz.

Kırmızı halıda şık kıyafetleri ile objektiflere poz veren ünlülerin bu harika elbise modellerine göz atmanız için görsellerini sizlerle paylaşıyoruz. İşte dünyaca ünlü kadınların kırmızı halı elbiseleri...


Amerikalı şarkıcı Alicia Keys Grammy Ödül Töreni'nde giymiş olduğu üst kısmı dekolteli altı balık etek modelli elbisesi ile gözleri kamaştırdı. Üst kısmı deriden yapılmış parlak ve çapraz görünümlü iken, elbisenin alt kısmı tamamen sade.

Katy Perry'de bu özel gecede açık yeşil tonlarındaki uzun elbisesi ile kırmızı halı da boy gösterdi. Göğüs dekoltesi ise oldukça iddialı olan Katy Perry, uzun kollu ve kuyruklu kıyafeti içinde çok şık görünüyor.
Kırmızı halıda boy gösteren ünlülerden biri de, Rihanna'ydı. Rihanna ödül törenine göğüs ve bel kısmı transparan kırmızı uzun elbise modeli ile katıldı. Kırmızı halı üzerinde objektiflere poz veren Rihanna, kırmızı, kuyruklu tül elbisesinin içinde göz alıcı görünüyor.


Taylor Swift beyaz uzun elbisesi ile kırmızı halıda poz veriyor. Ünlü şarkıcının giymiş olduğu uzun beyaz elbise modelinin boyun kısmından bel kısmına doğru uzanan gümüş detay oldukça dikkat çekiyor. 

Beyonce birbirine zıt olan iki rengi bir arada taşıyor. Siyah ve beyazın hayat verdiği tulumu ile ödül törenine katılan Beyonce'nin tulumunun özellikle kol kısımları dikkatleri topluyor. Kolunda yırtmaç detayı bulunan alt kısmı tamamen siyah, üst kısmının yarısı siyah yarısı beyaz kıyafet Beyonce'ye sizce de çok yakışmamış mı?

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. Moda Mekanım - Tüm Hakları Saklıdır