Sayfalar

Örgü Topuz Modelleri 2013

Örgü çok eski zamanlardan beri kadınların en çok sevdiği saç tasarım modellerinden biri olduğu için, son dönemlerde de farklı bir topuz modeli arzulayan kadınların tercihleri arasında yer almaktadır. Topuzların örgü ile değişik şekillerde yapılması, kadınların saçlarına apayrı bir güzellik kazandırıyor. Hem günlük hayatta hem de özel davetlerde sizlerde örgü topuz modelleri arasında en beğendiğinizi yaptırabilirsiniz.

Farklı şekillerde toplanan örgü topuzlar, bazen dağınık bazen de derli toplu bir şekilde saçlara estetiklik kazandırıyor. Topuz modelinizin ister sadece arka kısımlarında örgüye yer verebilir isterseniz de yanlardan örülen örgü ile farklı şekilde olmasını sağlayabilirsiniz. 

Örgü topuz modelleri aynı zamanda son dönemlerde gelin saçlarında da sıklıkla kullanılmaktadır. Aşağıda gelin örgü topuz modeline sizler için yer verdik. Düğün gününüzde gelin saçınızı sizlerde örgü topuz olarak tercih edebilirsiniz. Saçınıza takacağınız şık  bir toka ile de, daha güzel bir görünüm kazanabilirsiniz.
Saçlarınız kısa ise sadece yan taraflarını ördürerek de arkada mini bir topuza yer verebilirsiniz. Sade görünümü ile aşağıda ki örgü topuz saç modeli size fikir sağlayabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. Moda Mekanım - Tüm Hakları Saklıdır