Sayfalar

Tesettür Tulum Modelleri 2013


Tesettürlü bayanların hem günlük hayatlarında hem de özel günlerinde rahatlıkla kullanabilecekleri, değişik renk alternatifleri bulunan en yeni tasarımlardan oluşan tulum modellerine sayfamızda yer veriyoruz. Kış mevsimine uygun soğuğu geçirmeyen hafif kumaşları ile tesettürlü bayan tulumları, kapalı bayanların gardorplarında muhakkak yer almalıdır. 

Estetik ve şık bir görünüm elde etmek isteyenlerin ilk tercihleri arasında bulunması gereken tulumlar, aynı zamanda 2013 yılının moda kıyafetleri arasında da kendine yer bulmuş ve modern görünümü ile birçok tesettürlü bayanın kalbini çalmıştır.



Özellikle de önde düğme detayı bulunan bu cepli tulum, son dönemlerde birçok kapalı bayanın üzerinde rastladığımız bir model olmuştur. Birçok tesettürlü bayanı kendine hayran bırakan bu model, kemer detayı ile belinizi sarıp sarmalıyor ve şık birgörünüm yakalamanıza muavenet ediyor.



Bel kısmında çift şertili düğme detayı bulunan bu tulum modeli de, oldukça şık ve kullanışlı hanımlar. Kış mevsiminde tulum giymek istiyorsanız bu modellerin herhangi birini kullanabilir ya da bu modellere yakın tulumları tercih edebilirsiniz. Cep detaylı, kemerli ya da düğme süslemeli tulumlar bu yıl oldukça moda.

Tesettürlü Bayan Tulum Modelleri




1 yorum:

Adsız dedi ki...

Lütfen yardimci olun size nasil ulaşabilirim.....

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. Moda Mekanım - Tüm Hakları Saklıdır