Sayfalar

Ayakkabı Tokası Modelleri 2013

Ayakkabı için toka modelleri

Yeri gelir sade bir kıyafet giymemiz gerekir ve bu sadeliği biraz hareketlendirmek için görkemli bir ayakkabıya ihtiyaç duyarız, yeri geldiğinde de tam tersi olur sade bir ayakkabı ve gösterişli bir elbise ile günü kapatırız. 

Kadınların giyim kuşamlarında en çok dert ettikleri şeyde ayakkabı ve kıyafet arasındaki uyumdur. Ve birçoğumuzda her zaman birinin sade, birinin gösterişli olmasından yanayız. Ancak bazen öyle bir an geliyor ki elimizdeki ayakkabılar yetersiz kalıyor ve istediğimiz şıklıkta bir ayakkabı bulamıyoruz. 

Bu gibi durumları biraz kurtarmak amacıyla, daha doğrusu sade bir ayakkabıyı gösterişli yapmak için ayakkabı tokaları tasarlandı. İhtiyacınız olan şık bir ayakkabı ise ayakkabı tokaları sayesinde elinizdeki sade ve tek renk ayakkabıyı göz alıcı bir ayakkabıya çevirebilirsiniz.

Son zamanların en yeni ürünlerinden olan ayakkabı tokaları, çeşitli tasarımları ile adeta göz kamaştırıyorlar. Değişik renkleri, çiçek, fiyonk ve taş süslemeleri ile oldukça göz alıcı duran ayakkabı tokaları, sade bir ayakkabıyı anında muhteşem bir şey yapabiliyor. Çok fazla ihtiyaç duyacağımız bir aksesuar olan ayakkabı tokalarından bir kaçı sizlerle.

Ayakkabı Tokası Çeşitleri 2013














0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. Moda Mekanım - Tüm Hakları Saklıdır