Sayfalar

2013 Kot Tulum Modelleri

Yazlık kot tulum modelleri

Yaz mevsiminin gelmiş olmasıyla birlikte vitrinlerde kendine yer bulan tulum modelleri, genellikle çiçek desenli ve salaş görünümleri ile tercih ediliyor olsalar da, kot tulum modellerinin hayranları  azımsanmayacak kadar çoktur. Yaz mevsiminin en rahat kıyafetlerinden olan ve bayanlara farklı bir şirinlik katan kot tulumlar, hem uzun hem de mini tarzları ile pek çok bayanın zevkiyle de uyuşuyor.

Yaz aylarında tercih edeceğiniz kot tulum modelleri her tarza ve zevke uygun tasarımlarıyla mağazalarda sahiplerini bekliyor. Fiziğine ve cesaretine güvenen bayanlar genellikle şort kot tulum modellerini tercih etmektedir. Kadınsılığını ön plana çıkartmak isteyenler ise, uzun pantolon tarzı kot tulumlardan yana tercihini kullanıyor.

Kot bayan tulum modelleri uygun fiyatları ile de bütçenize cazip gelecek ve hoşunuza giden kot tulumları hemen satın alarak yaz ayı çıkana kadar bir t-shirt ile kombinleyip giyeceksiniz. Genellikle kot tulum modelleri beyaz renkli kısa kollu ya da askılı t-shirt modelleri ile kombinlenmektedir. Altına ise babet ayakkabılar ya da sandaletlerle kullanılabilir.

İşte 2013 sezonuna özel birbirinden şık bayan kot tulum örnekleri sizlerle.











0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. Moda Mekanım - Tüm Hakları Saklıdır