Sayfalar

Dila Hanım Fatma’nın Gelinliği

Dila Hanım sezon finali Fatma'nın gelinliği

Ekranların fenomen dizisi Dila Hanım’ın bu hafta yayınlanan yeni bölümünde Fatma ve Azer’in düğünleri vardı ve Fatma’nın gelinliği Dila Hanım seyircisi tarafından oldukça çok beğeni kazandı. Fatma’nın giydiği gelinlik modelini merak edenler ve daha yakından uzun uzun incelemek isteyenler için, Dila Hanım Fatma’nın gelinlik modeline sizler için galerimizde yer verdik.

Fatma straplez bir gelinlik modeli giymişti ve gelinliğin göğüs kısmında yer alan tül  fırfır detayı Fatma’nın gelinliğine havalı bir görünüm kazandırmıştı. Göğsünün hemen alt kısmında bulunan taşlı detay ve drapelerin sardığı bel kısmı da çok  şık görünüyordu. Fatma’nın düğününde giydiği gelinliğin etek bölümü ise oldukça kabarıktı. Ayrıca Fatma, yaz sezonunun gelinlik modasında yer alan uzun dantel kuyruklu gelinlik seçerek doğru bir tercih yapmıştı.

Fatma’nın gelin saçı ise topuzdu. Ortadan ayrılmış bir topuz modeli tercih eden Fatma, beyaz gelinliğinin içine abisinin de dediği gibi prensesler gibiydi. Makyajı ise sade bir tondaydı.

İşte Dila Hanım dizisinin sezon finalinde Fatma’nın giydiği gelinlik.











0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. Moda Mekanım - Tüm Hakları Saklıdır