Sayfalar

Mayo Modelleri 2013

Yeni sezon mayo modelleri


2013 yaz sezonunun renklerini yansıtan bayan mayo modelleri, farklı detayları ile de bayanların beğenisi kazanmayı başarıyor ve yaz tatilini havuz ve deniz kenarında geçirenlere büyük bir şıklık kazandırıyor. Hem havuzda hem de denizde kendini şık ve rahat hissetmek isteyen ve bikini giymekten hoşlanmayan, bikiniyle rahat edemeyen bayanlar yeni sezon mayo modelleri arasından seçim yapabilirler.

Kış aylarında alınan kiloları saklamak isteyen bayanlarında ilk tercihleri arasında yer alan mayo modelleri, bikini giymeye cesareti olmayan bayanlar için bir kurtarıcı oluyor. Kendi stilinize en uygun renklerde ve tasarımlarda mayo modelinizi belirleyerek, yaz tatilinde güzelliğiniz ile herkesi kıskandırabilirsiniz.

Fiziğinize güvenen pek çok bayanda mayo modellerini kullanmayı tercih edebiliyor. Bazıları ise yaz tatilini hem bikini hem de mayolar ile geçiriyor. Eğer sizde bu bayanlardan biriyseniz “bikinim var, mayomda olsun” diyorsanız, o halde 2013 mayo modelleri galerimizde sizleri beliyor. Buradaki bayan mayo modellerine göz atarak alışveriş öncesi fikir edinebilirsiniz.









0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. Moda Mekanım - Tüm Hakları Saklıdır