Sayfalar

Dila Hanım Kırmızı Elbise Modeli

Dila Hanım'ın düğünde giydiği kırmızı elbise

Dila Hanım dizisinin 14 Haziran Cuma akşamı yayınlanan yeni bölümünde Azer ile Fatma’nın nihayet istedikleri oldu ve Dila Hanım’ın da yardımıyla Azer ve Fatma evlendiler. Azer’le Fatma’nın düğünlerinde Dila Hanım çok şık bir elbise modeli giymişti ve bizde Dila Hanım’ın bu bordo renkli elbise modelini merak edenler ve yakından bakmak isteyenler olur diye, galerimizde Dila Hanım’ın düğünde giydiği elbise modeline yer verdik.

Dila Hanım’ın Azer ve Fatma’nın düğünlerinde giydiği bordo uzun elbise modeli, tek omuz formundaydı. Dar ve sade görünümlü olan bordo uzun elbisenin sol omuzdan itibaren olan kısmı açıktı. Belinin yan kısmında kullanılan saten detayı da çok hoştu. Sağ omuzun üzerinde bir fırfır detayı vardı ve Dila Hanım’ın elbisesine hareketlilik katmıştı.

Tek omuz özelliğinde olan Dila Hanım’ın düğün elbisesi aynı zamanda uzun kolluydu. Dila’nın Azer’in düğününde giydiği bu uzun bordo renkli, sade görünümü tek omuz elbise eminim ki pek çoğunuzun hoşuna gitti. Dila Hanım’ın düğün kostümüne daha yakından göz atmak için, buyurun.











0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. Moda Mekanım - Tüm Hakları Saklıdır