Sayfalar

Nikah Kıyafeti Modelleri 2013

Nikah elbiseleri 2013
Çiftlerin çoğu artık nikahlarını düğün günüde, tüm davetlilerin önünde kıymayı tercih etseler de, bazen zorunlu sebeplerden bazen de istek doğrultusunda nikahı düğünden önce kıydırmak isteyenlerin sayısı da az değil. Düğün gününde ayrıca nikah için bir kıyafet giymeye yok, çünkü zaten gelinin üzerine gelinlik, damadın üzerinde de damatlık bulunmaktadır. Ancak nikah töreninin önceden yaptırmak isteyenler için durum aynı değil.

Nikahı düğünden önce yaptıracak olanlar ya da düğün olmadan yalnızca küçük bir nikah töreni ile evlenecekler eğer nikahınızda şık olmak istiyorsanız, galerimizde yer alan nikah elbisesi modellerine göz atmalısınız. Nikah töreni için birbirinden şahane nikah elbiseleri sizleri galerimizde bekliyor. Bu özel ve güzel günde bu şıklığı tüm bayanlar hak ediyor.

Normalde giyim tarzınız ne olursa olsun, nikah günü için nikah kostümü mutlaka şık bir elbise olmalıdır. Renk seçimi ise tamamen size kalmıştır. Ancak düğünü olmayacak, gelinlik giymeyecek bayanlara tavsiyemiz bu güzel günde beyaz nikah elbisesi modellerinden yana tercih yapmalarıdır. Gelinlik giyecek olan bayanlar ise renkli nikah elbiseler ile bu özel günde büyük bir şıklık yakalayabilir.

2013 yılı için tasarlanan nikah kıyafetleri o kadar şık ve göz alıcı ki, seçim yapmak bir hayli zor oluyor. Dantelli nikah elbiseleri, uzun nikah kıyafetleri, mini nikah elbisesi modelleri ve daha fazlası sizlerle.











0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. Moda Mekanım - Tüm Hakları Saklıdır