Sayfalar

Anne Abiye Elbise Modelleri 2013

Anne abiye kıyafet modelleri
Birbirini seven iki insanın dünya evine girdiği düğün gününde gelinin telaşı kendisine yakışan ve herkesi büyüleyici bir güzellikte, hayallerini süsleyen gelinliğe sahip olmak iken, annelerde düğünde giymek için en şık abiye modelini seçme yarışına girerler. 2013 yaz sezonu için düğün hazırlıkları yapan gelin ve damadın anneleri için birbirinden harika abiye elbise modelleri hazırlandı ve bu abiye kıyafet modellerini, düğün elbisesi arayışı içinde olan anneler için sayfamızda paylaşıyoruz.

Anneler için renkli ve bir o kadarda asil abiye modelleri galerimizde yer alıyor. Anne abiye modelleri hem etek ve ceket takımı olarak hem de tek parça bir elbise olarak hazır bir şekilde anneleri beklemektedir. Düğünde şıklıkları ile göz kamaştırmak isteyen anneler, bu farklı modellerde hazırlanmış olan anne abiye elbise modelleri arasından seçimlerini yapabilirler.

Anne abiye kıyafetler arasından bu yıl özellikle takım abiye modelleri göz önüne çıkıyor. Anneleri olduğundan daha şık gösteren takım abiye modelleri, hemen hemen her bayanın zevkine de uyum sağlıyor. Kendini daha genç ve güzel hisseden, kendine güvenen anneler ise elbise tarzı abiye modellerini tercih ediyor. Dilerseniz küçük yırtmaçlar, minik dekolteler, farklı süslemeler ile hazırlanan şık anne abiye elbiseleri de tercih edebilirsiniz.









0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. Moda Mekanım - Tüm Hakları Saklıdır