Sayfalar

Sporcu Mayoları 2013

Yeni sezon sporcu mayo modelleri

Yüzme sporu ile uğraşan bayanlar için birbirinden ünlü markalar en güzel sporcu mayo modelleri tasarladılar ve sporcu mayo modellerine ihtiyaç duyan bayanlar için satışa sundular. Yüzme sporuyla uğraşan bayanlar gibi sporcu mayo modellerini beğenen bayanlarda bu tarz mayoları denizde ve havuzda kullanmayı tercih ediyorlar.

Sporcu mayo modellerinin her birisi hem renkleri hem de tasarımları ile bayanların kalbinde taht kurarken, aynı zamanda sporcu bayan mayo modellerinin verdiği rahatlıkta bu mayoları daha tercih edilir kılıyor. Hem marka sporcu mayo modelleri hem de çiçek desenli yaza uygun bayan sporcu mayoları her tarza hitap eden tasarımları ile karşımıza çıkıyorlar.

Bayan sporcu mayo modelleri arasında yer alan bazı desenli mayoların iki taraflı olarak kullanılması da bayanlar büyük alternatif sağlıyor. İstenildiği zaman iç kısmını çevirip tek renk ve sade formda kullanabiliyorsunuz. Arzu ettiğiniz zamanda desenli yüzünü çevirip sporcu mayoları kullanabilirsiniz. İşte 2013 yılının yeni sezon sporcu mayo modelleri.











0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. Moda Mekanım - Tüm Hakları Saklıdır