Sayfalar

Çocuk Mayo Modelleri 2013

Çocuklar için mayo modelleri

Okullar tatil edildi, karneler alındı ve aileler çocuklarına hem karne hediyesi vermek hem de kendileri de biraz değişiklik yaşamak için tatil planları yapmaya başladılar ve yaz tatili içinde pek çok kişi denizin serin sularını tercih etmekteler. Yaz aylarında çocuklarınızla birlikte tatil için suyun bol olduğu denizi tercih ediyorsanız çocuğunuzun mayosunu da almayı unutmayın.

Çocuklar için mayo modelleri bu yıl hem renkleri hem de cicili bicili desenleri ile hem sizin beğeninizi kazanacak hem de kızlarınızın yüzünü güldürüp mutlu olmalarını sağlayacaktır. Çocuk mayoları bu yıl çok şık tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Pembesi, kırmızısı, yeşili ve mavisiyle birbirinden harika çocuk mayo modelleri anne ve babaları mağazalarda bekliyor.

Etekli çocuk mayoları, tankini mayo olarak da geçen üstü uzun çocuk mayoları, üç parça çocuk mayoları ve çocuk bikini modelleri en harika tasarımlarıyla yaza hazırlar. İşte kız çocukları için mayo modelleri. Gelin hep birlikte çocuk mayosu modellerine göz atalım.











0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. Moda Mekanım - Tüm Hakları Saklıdır