Sayfalar

Dudakları Dolgun Gösterme Yöntemleri

Güzelliğin en vurucu noktalarından birisi olan dudaklar, tüm kadınların makyajında en özen gösterdiği ve çekiciliğini arttırmak için de dolgunlaştırma çabalarına girdiği önemli noktalardan birisidir. Güzel bir dudağa sahip olmak kadar her kadın dolgun dudaklara da sahip olmayı arzu eder ve bu arzusunu yerine getirmek içinde elinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır.

Dudakları dolgun göstermenin sırrı

Güzellik ve makyaj uzmanları ise dudakları dolgun göstermenin sırları hakkında bir takım açıklamalarda bulundular. Gelin hep birlikte uzmanların önerilerine bir göz atalım ve dudakları dolgun göstermek için yapmamız gereken küçük makyaj hileleri nelerdir öğrenelim. Yapacağımız küçük makyaj hileleri ile dudaklarımızı olduğundan daha dolgun ve daha çekici gösterebileceğiz.

Dudakları dolgun gösterme yöntemleri

Dolgun dudaklara sahip olmak için çok büyük uğraşlar vermemize hiç gerek yok. Öncelikle dudak renginize uygun renklerde dudak kalemleri seçin ve dudak kalemiyle dudakların kenarlarından biraz taşacak şekilde muntazam bir çizgi çekin. Ardından bu işlemi bir kez daha tekrarlayın ve sonrasında dudak rengine uygun bir ruj sürerek hem doğal görünümlü hemde dolgun dudaklara sahip olacaksınız.

İsterseniz fiyatı 5-10 TL olan dudak dolgunlaştırıcı rujlardan da satın alıp kullanabilirsiniz. Dudak dolgunlaştırıcı rujlar özelliği bakımından dudaklara sürüldüğü zaman dudakların daha dolgun görünmesini sağlıyor.

İster koyu renkte ister açık renkte bir ruj olsun, dudakların kenarından biraz taşacak şekilde (ancak çok düzgün sürmeye dikkat edilmeli, yoksa kötü bir görünüm ortaya çıkar) sürmek dudakları dolgun göstermenin en etkili makyaj hilesidir. Bir diğer hile yöntemi ise dudaklara biraz acı biber sürmektir. Acı biber dudakların şişmesine neden olacağı için dudaklar dolgun bir görünüm kazanacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. Moda Mekanım - Tüm Hakları Saklıdır