Sayfalar

Bikini Modelleri 2013

Yeni sezon bikini modelleri

2013 yaz aylarında tatile çıkmak isteyen, denizin ve havuzun serin sularında serinlemeyi planlayan bayanlar, mutlaka tatil öncesi bir plaj alışverişine çıkar. Fiziğine ve cesaretine güvenen her bayanın tercihi ise deniz ve havuzda birbirinden şık renklerde ve tasarımlarda hazırlanmış olan bikini modelleri. Eğer sizde cesaretli bayanlardansanız, yaz tatili için bikini almak istiyorsanız, galerimizde yer alan 2013 yılının en harika bayan bikini modellerine göz atmadan alışverişe çıkmamalısınız.

2013 yaz sezonu tatilinde bayanları bekleyen bikini modelleri, hem renkleri hem de modelleri ile tüm ilgiyi kendine çekiyor ve görenleri kendine hayran bırakıyor. Her zaman olduğu gibi yaz tatilinde de iki parçalı bikiniler şıklığınıza ortak olacak ve tüm bayanların sizin kıskanmasını sağlayacak.

Pembe, beyaz, siyah, mavi, yeşil, sarı, lacivert ve alacalı renklerden hazırlanmış olan bikini modellerine göz atmak için buyurun galerimize. Galerimizde sizin zevkinize uyacak, beğendiğiniz renklerde bikinilere rastlayabileceksiniz. Her biri yaz ayları için size bir fikir olacaktır, buyurun hanımlar yeni sezon bikini modelleri.













0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. Moda Mekanım - Tüm Hakları Saklıdır