Sayfalar

Tankini Modelleri 2013

Yeni sezon tankini modelleri
Yaz mevsiminin yüzünü gösterdiği şu günlerde tatil yapmak için suyun bol olduğu yerleri seçenler denize ve havuza girerken mayo ve bikini tercih etmek yerine daha rahat olduğu ve daha şık göründüğü gerekçesiyle tankini modelleri tercihler arasında yer alıyor. Üst kısmı uzun olan, alt kısmında da bazen şort bazen de bikini altı kullanılan takiniler hem renkleri hem de şık tasarımları ile bayanların beğenisini topluyor.

2013 tatil sezonunda tankini modeli satın almak ve tatilde tankinisi ile boy göstermek isteyen bayanlar için, birbirinden harika bayan tankini modelleri tasarlandı. Mavi, pembe, bordo, siyah, beyaz, kırmızı, yeşil gibi pek çok renk alternatifi ile karşımıza çıkan yeni sezon tankini modelleri arasında mutlaka sizin tarzınıza uygun modellerde bulacaksınız.

Kemer detaylı, boyundan bağlamalı, ince ve kalın askılı tankini modellerine daha yakından bakmak isterseniz sizleri 2013 bayan tankini modelleri bulunan galerimize davet ediyorum. Çiçek desenli ve sade modelleri ile işte bu yılın tankini modası hanımlar.















0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. Moda Mekanım - Tüm Hakları Saklıdır